TESLA APPROVED BODY SHOP 
 

Tesla Approved Body Shop
en daar zijn we trots op!Wij zijn een officiële Tesla Approved Body Shop. Bij ons kan je terecht voor alle schades aan je bijzondere wagen, zowel kleine als grote herstellingen.


Ons team heeft een intensieve in-house training genoten bij Tesla. We beschikken over een aparte werkplaats waar alle nodige tooling voorzien is om uw Tesla optimaal en volgens de strenge fabrieksvoorschriften, normen en richtlijnen te herstellen.

Het ontwerp van Tesla’s carrosserieën is gebaseerd op de meest geavanceerde structuurtechnieken voor aluminium behuizingen, extrusies en gestempelde panelen in combinatie met de nieuwste technologieën voor het lassen van aluminium en lijmverbindingen. Wij zijn een van de weinigen in België erkend, uw Tesla is bij ons in goede handen, de veiligheid van jouw Tesla blijft gegarandeerd.


Je kan bij ons ook terecht voor herstellingen aan alle andere hybride of elektrische wagens. Onze vakmannen kregen hiervoor extra Educam opleidingen en we beschikken over de juiste én nodige apparatuur.