Over ons


84 jaar ervaring!Carrosserie Liebens is een vaste waarde in de wereld van de autoschadeherstellers. Sinds 1936 bedienen we onze klanten met de beste service, kwaliteit en vakmanschap. Innovatie, de nieuwste technieken, continue opleiding van onze vaklui, respect voor de natuur … daar gaan we voor. 84 jaar geleden stichtte Robert Liebens ons carrosseriebedrijf. Ondertussen zijn we al aan de derde generatie toe. Daar zijn we trots op. Up-to-date vakmanschap blijft onze prioriteit. Onze kwaliteitslabels zijn hiervan het bewijs.

Erkend ambachtelijk bedrijf
We zijn wettelijk erkend als ‘ambachtelijk bedrijf’. Dankzij het authentieke karakter van onze activiteit, het belang van het manuele aspect, de kennis die gericht is op kwaliteit, traditie, creatie, innovatie en knowhow.

 
 
 
 

Onze
kwaliteitslabelsTesla Approved Body Shop
Wij zijn een van de weinige autoschadeherstellers in België erkend en gecertificeerd als Tesla hersteller.

Het ontwerp van Tesla’s carrosserieën is immers gebaseerd op de meest geavanceerde structuurtechnieken voor aluminium behuizingen, extrusies en gestempelde panelen in combinatie met de nieuwste technologieën voor het lassen van aluminium en lijmverbindingen. Uw wagen is bij ons in goede handen en de veiligheid van jouw Tesla blijft gegarandeerd.

Hiervoor voldoen wij aan heel wat strenge Tesla normen:

  • Ons team is in-house bij Tesla opgeleid in Tilburg (NL) en Lahr/Schwarzwald (DE)
  • We zijn uitgerust met de specifieke, innovatieve Tesla tooling
  • Er is een aparte Tesla werkplaats
  • We volgen de strenge fabrieksvoorschriften, normen en richtlijnen van Tesla

Traxio Certified Carrosseriebedrijf
Klanten kunnen zich bij ons beroepen op de wettelijke garanties op herstellingen die zekerheid bieden inzake kwaliteit én vakmanschap. Wie deze kwaliteitsgarantie draagt moet voldoen aan tal van strikte regels en procedures. Ook speciale veiligheidsnormen voor ons personeel, onze materialen en onze toestellen dienen gerespecteerd te worden.

'Long Life Repair’-label van Traxio Certified Carrosserie
Ook voor dit label moet het carrosseriebedrijf aan verschillende kwaliteitseisen voldoen: milieuvriendelijke producten gebruiken, herstellen in plaats van vervangen als het kan, recycleren en circulair werken, schadelijke emissies zoveel mogelijk beperken.

Eurogarant
Garandeert

  • Verzorgd kwaliteitswerk gewaarborgd door een garantiebewijs
  • Uitrusting die beantwoordt aan de Europese normen
  • Gebruik van originele wisselstukken en reparatie volgens de richtlijnen van de constructeur
  • Geïnformatiseerd bestek
  • Vervangwagen