Eurogarant

Carrosserie Liebens is erkend door EUROGARANT. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge criteria, die voor de klant een garantie zijn op kwaliteit en vakbekwaamheid. Een carrosseriebedrijf erkend door EUROGARANT is een onderneming die beschikt over de nodige infrastructuur, uitrusting, vakbekwaamheid en interne organisatie om alle koetswerkherstellingen volgens de huidige kwaliteitsnormen uit te voeren. Het bedrijf moet duidelijk herkenbaar zijn als een carrosserie "multi-merken" en moet zich als dusdanig profileren. Het bedrijf wordt uitgebaat door een ondernemer die beschikt over een attest "toegang tot het beroep carrosseriehersteller".

De carrosserie voldoet aan de criteria van EUROGARANT betreffende de uitrusting en verbindt zich ertoe de door de automobielconstructeur voorgeschreven herstellingstechnieken toe te passen.

Het uitzicht en de staat van de installaties, zowel intern als extern, is verzorgd en onderhouden. Dit betreft de orde en netheid en de ruimtelijke organisatie van de werkoppervlakken en werkstanden.

De carrosserie beschikt over alle noodzakelijke vergunningen en voldoet aan de gangbare reglementeringen op het gebied van de bescherming van de arbeid, het milieu, uitbatingsvergunning en handelsregister.

De carrosserie neemt deel aan het garantiefonds EUROGARANT. Het bedrijf verplicht zich ertoe de geldende garantie van de constructeur over te nemen op het herstelde gedeelte en dit met een minimum van 2 jaar.

Een carrosseriebedrijf erkend door EUROGARANT wordt jaarlijks gekeurd door de Belgische Federatie Van Autoherstellers.

 

(Bron: Eurogarant)