Onze troeven

Met Service Rent gaat u zorgeloos en snel de baan op, met voordelen die u alleen bij ons vindt. Onze troeven zijn ùw voordelen.

1. Ophalen en leveren

Al onze wagens worden geleverd en opgehaald op de plaats en het tijdstip dat u wenst, eender waar in België. Bijvoorbeeld bij u op het bedrijf, bij de bestuurder thuis, een garage,...

2. Steeds de recentste wagens

Het wagenpark van Service Rent bestaat uit de recentste voertuigen, piekfijn in orde, allemaal uitgerust met airco. Op aanvraag zijn ook gps-toestellen verkrijgbaar.

3. Onbeperkte kilometers (naargelang het contract)

Een kilometervergoeding is niet van toepassing op onze wagens. Dit zowel voor wagens van 1 dag tot enkele maanden. Hiermee behoudt u de zekerheid dat de afgesproken prijs gehanteerd blijft en dat u perfect weet van bij de start wat de wagen u zal kosten.

4. Uiterst voordelige tarieven

Onze tarieven behoren tot de scherpste van de markt en zijn altijd ALL-IN. Dit betekent dat u geen cent meer moet betalen voor onderhoud, reparaties, verzekering, pechverhelping,.... Het enige wat u dient te bekostigen is de brandstof en de eventuele vrijstelling bij schade. Wij rekenen geen refuelcharge of andere absurde extra kosten.

5. Eenvoudige reservatie

1 mailtje volstaat om een wagen bij ons te reserveren. Eenmaal uw reservatie bevestigd werd, krijgt u een wagen uit de door u gekozen categorie. Mocht het toch voorkomen dat er geen auto in deze categorie beschikbaar is, dan leveren wij gewoon een wagen uit een hogere klasse zonder meerkost.

6. Snelle levering

De wagens kunnen binnen 24u geleverd worden zonder meerkost. Ze worden steeds volledig binnen en buiten gereinigd op de gewenste plaats afgeleverd.

7. Vrij te bepalen huurperiodes (naargelang het contract)

De afgesloten contracten zijn nooit voorzien van een einddatum. Hierdoor behoudt u de vrijheid om zonder extra kosten het contract te beëindigen. U kan bij wijze van spreken zelf bepalen wanneer wij de wagen moeten ophalen of verlengen.

8. Offertes op ùw maat

Aangezien de klant centraal staat in ons bedrijf kunnen wij u ook huurformules aanbieden ‘op maat'.

9. 24/24 pechverhelping

Al onze wagens zijn voorzien met een VAB-bijstandskaart. In geval van pech of ongeval wordt er steeds een vervangend voertuig geleverd. De mobiliteit van uw bestuurders blijft gegarandeerd.

10. Onafhankelijkheid

Wij zijn onafhankelijk - dat is voor u de garantie voor de scherpste prijzen en het mooiste aanbod.